Presentation av oss

Presentation av oss

10 maj 2021 Av Av Johnny Hill

Hej och välkommen till Design med omtanke! 

Vi heter Adam och Lina och har startat den här bloggen för att inspirera till husdrömmar och inredning. För oss är det viktigt med en inredning och ett hem som avspeglar oss och är hållbart. 

Design och inredning är ofta kopplat till konsumtion och slöseri av resurser. Den myten vill vi slå hål på. Vi handlar hållbar inredning och möbler samt tar vara på det vi har och återbrukar så mycket som möjligt. Då och då arrangerar vi loppisar och en stor del av våra fynd hittas hos andras loppisar. 

Adam är händig och snickrar ihop mycket på egen hand. Jag (Lina) tycker om att sy och läsa på hemsidor med roliga nyheter. Det är jag som kommer så för de mesta tipsen här på bloggen. 

Vi har nyligen flyttat till ett stort hus och en del av huset och trädgården är redan inredd, men vissa delar är pågående. Här kommer vi dela med oss av möbler och inredning vi gillar, samt tips på heminredning och husmorsknep. Det bästa som finns är att få inspiration från andra om bra produkter till bra pris med hög kvalitet. Det var förresten flyttfirman JC Flytt & Städ som hjälpte oss med flytten. De är baserade i Helsingborg med verksamma över hela södra Sverige och vi kan inget annat än att starkt rekommendera dem till alla!

Lite allt möjligt som vi tycker är intressant inom design och inredning, helt enkelt! 

Vår stil är lantlig och ljus. Just nu satsar vi på mycket trädetaljer och ljusa möbler. I vårt hus finns ett massivt trägolv i samtliga rum, utom badrummen. De färgtoner som genomsyrar hemmet är beige, brun och vit. 

Det är första gången vi bor i hus tillsammans och därför kommer det bli mycket inlägg om husrelaterade saker, som trädgård och inredning för större ytor. 

Hoppas ni kommer gilla vår blogg! 

Såhär såg det ut innan vi inredde! Det är ett stort öppet kök och dörren är in till vårt vardagsrum.

/Lina