Vi skaffade ett utespa!

spabad

Hej bästa ni,

Det ska bli så roligt att uppdatera vad som händer i vårt hus och om inredning och design. 

När vi hade bestämt oss att vi skulle skaffa ett hus var vi båda snabbt överens om att förverkliga en dröm vi haft länge: köpa ett spabad. Vi hade en vision framför oss om en stor träterrass, ett utespa med hett vatten och strålar mot ryggen samtidigt som vi ser ut över trädgården och skålar i bubbel. 

Vi började söka runt och hittade Pentland.se som vi såg hade ett showroom i närheten av Helsingborg. Eftersom vi inte bor alltför långt ifrån tog vi bilen dit och inspirerades. Deras showroom var snyggt inrett och det var som att spabaden stolt visade upp sig. Vi fick bra rådgivning utefter våra önskemål och kunde beställa ett spabad redan samma dag.

Det tog en vecka och sedan levererades spabadet hem till oss. Adam hade slitit på och byggt klart nästan hela terrassen. Vi kunde därför få spabadet på plats direkt. Nu har det gått ytterligare några veckor och vi har byggt ut terrassen, byggt ett insynsskydd runt och tak över spabadet med inbyggda lampor! Vi valde att ha tak över för vi vill kunna utnyttja spabadet när det regnar och snöar ordentligt. Tänk så härligt att sitta i ett varmt spabad en riktigt kall vinterdag och snön yr omkring oss. 

Vi är med andra ord väldigt nöjda med spabadet och kan verkligen rekommendera Pentland! Vi fick massa tips och råd kring underhåll och rengöring av spabadet. För oss är det viktigt att saker vi köper håller länge och tas hand om. På deras hemsida kunde vi beställa massa rengöring för att hålla spabadet fräscht och hygieniskt. 

Nyligen har vi till och med beställt nackkuddar, ett drinkbord och en dockningsstation för att höja känslan av lyx ytterligare. Så i sommar och framåt kommer vi kunna ha musik i spabadet och enkelt ställa ifrån oss våra glas bubbel på ett stabilt sätt. 

Titta på bilden hur bra det har blivit! 

/Lina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen