Esosbygg – en firma för alla dina byggbehov

Esosbygg i Malmö

Ni som följt oss ett tag vet att vi har satsat mycket på att bygga om, bygga till och renovera sedan vi köpte vårt nya hem. Att säga att det har varit en bergochdalbana är en underdrift men i slutändan är vi ändå nöjda med det arbete vi fått utfört.

En sak vi var väldigt måna om att hitta var en byggfirma som kunder hjälpa oss med allt det vi behövde så att vi slapp bolla mellan olika firmor, hantverkare och åsikter. Det var, som du säkert misstänker, lättare sagt än gjort. Fast efter mycket om och men så hittade vi en firma som faktiskt gör allt; från ritningar till enklare renoveringar och även VVS-arbeten.

Firman heter Esosbygg och ligger i Malmö men de är verksamma i hela Skåne och mycket enkla att ha att göra med. Även om de hanterar allt som har med bygg och renovering att göra så är det framför allt experter på följande.

Badrum

Badrum och alla andra våtutrymmen är bland det mest komplicerade att renovera och bygga i. Detta på grund av alla de regler som gäller när det kommer till våtrum, tätning, etc. Som tur är Esos yttersta experter på allt som berör våtrum och har hjälpt oss renovera alla badrummen, från ritning till färdig, godkänt badrum. Och inte nog med att arbetet utfördes väl och för ett vettigt pris så blev det också riktigt snyggt.

Kök

Vi har även fått hjälp av Esosbygg i vårt kök där de till och med hjälpt oss flytta handfatet och alla vattenanslutningar från ena sidan rummet till andra. Eftersom vi var osäkra på hur vi ville designa köket så fick vi hjälp av Esos arkitekter som kom hem och besökte oss, lyssnade på våra tankar och sedan skapade en enormt bra ritning som snickarna och VVS:arna sen färdigställde med enkelhet.

Nyckelfärdiga hus

En annan tjänst som Esos bygg är experter på är så kallade nyckelfärdiga hus, dvs. helt nybyggda hus som man köper till en tomt och som Esos sedan ritar och bygger från grunden.

Som sagt köpte vi ett hus som redan existerade och använde Esos till renoveringar, men om vi någon gång skulle få för oss att bygga helt nytt skulle vi inte tveka på att vända oss till dem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen