Stilinspiration

stilinspiration

Hej på er!

Trots lite jobbig pollenallergi känner jag mig så inspirerad till en stil med mycket naturmaterial. Som jag skrev i första inlägget inreder vi med ljusa färger, trä och beige ton. I min Pinterest finns bilder likt den ovan och här under. Vita krispiga lakan, ett snyggt träbord och snittblommor på sängbordet. Tänk var härligt att vakna upp till färska fina blommor.

Vår stil är faktiskt lite minimalistisk. Jag inspireras mycket av det enkla och att låta få saker ta stor plats i rummet. För mig är det detaljerna som skapar rummet. Om ett rum är fyllt med för mycket möbler eller flera inredningsdetaljer upplever jag lätt oreda. Jag vill att ett rum ska vara luftigt och var sak ska ha sin plats att fylla. Håller ni inte med?

Som bilden nedan till exempel. Det är så tjusigt med en stor vit vägg och låta en enkel klocka i trä material ta plats. Sedan tycker jag alltid det är viktigt med gröna växter och har alltid minst en grön växt i varje rum. Dels för att den gröna färgen ger ett lugn i rummet, växter är snyggt och för att det skapar bättre luft i rummen, tips!

Jag är dock inte så förtjust i vita möbler. Jag var det för några år sedan och ville nästan fylla hela mitt hem med vita lena möbler från IKEA. Men nu är jag lite mer mogen och min stil har såklart förändrats. Jag har insett att trä och naturnära färger ger en bättre känsla i hemmet och jag känner mig mer hemma av det.

Det var lite stilinspiration från mig!

/Lina

stilinspiration2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen