Äntligen kan vi sova som barn igen i vår nya säng

Äntligen kan vi sova som barn igen i vår nya säng

8 juli 2021 Av Av Johnny Hill

Det tog oss alldeles för lång tid, men nu har vi äntligen kommit till skott och köpt oss en ny säng. Inte för att vår tidigare säng var dålig, men den var lite för liten och hade flera år på nacken vilket slitit ordentligt på fjädring och komfort.

Sängen är, som bekant, en av de viktigaste möblerna i ett hem, både designmässigt men framför allt när det kommer till komfort. Därför var det inte ett inköp som vi ville stressa i onödan. Och nu – efter mycket om och men – hittade vi äntligen den perfekta sängen!

Det bästa med just denna säng är att det inte är en klassisk säng från ett av de stora möbelvaruhusen, utan en säng från ett mindre företag som specialiserar sig på handgjorda designmöbler som inte kostar mer än konkurrenternas. Hemsidan heter Billigasängar.nu och vi rekommenderar dem starkt till alla våra läsare; i alla fall för er som vill ha kvalitativa, snygga och billiga sängar som är tillverkade med högsta precision.

Billiga sängen vi köpte

Prisvärd och billig säng

Den säng vi till slut valde heter Starla ställbar kontinentalsäng som är en kombination av en klassisk kontinentalsäng och en modern ställbar variant. Det innebär att sängen är tredelad med en sängstomme, en tjock och mjuk resårmadrass och en tunnare bäddmadrass som enkelt kan bytas ut vid behov.

Det absolut bästa med sängen är dock att den är höj och sänkbar och att man kan justera båda sidorna av sängen separat från varandra. Det innebär att vi kan välja att ställa in sängen precis som vi vill ha den utan att vi påverkas av det.

Nu har vi inte haft sängen i mer än 2 veckor, men vi märker redan stor skillnad och det var många år sedan vi sova så djupt och länge som vi gjort på senaste. Faktum är att vi ofta gått och lagt oss extra tidigt för att kunna njuta längre.

Funderar även på en ny soffa

Som sagt är Malva Design en möbelaffär som tillhandahåller både billiga sängar och soffor och efter att ha förälskat oss i sängen funderar vi på att slå till på en soffa också. Fast vi har inte bestämt oss än så det blir i så fall en historia som vi delar med oss av vid ett senare tillfälle.

/Adam