Bläddrar bland höstens nyheter från IKEA och fylls av inspiration

Bläddrar bland höstens nyheter från IKEA och fylls av inspiration

19 juli 2021 Av Av Johnny Hill

För ett par veckor sedan släppte IKEA de första bilderna på sin nya höstkollektion och i helgen när vi hade en stund över så bläddrade vi igenom kollektionen som vi tycker är riktigt härlig.

Det är tydligt att IKEAS höstnyheter präglas av det senaste årets pandemi och de stora förändringar som skett som ett resultat av pandemin. Vårkollektionen från IKEA fokuserade mycket på hemmakontor och praktiska lösningar för alla vi som tvingats jobba hemifrån. Höstkollektionen följer samma trend med ett fokus på lugn, avslappning och återhämtning i ens egen hemmiljö. I kollektionen så finner vi ett härligt utbud av olika och nya modeller av kuddar, allt ifrån kuddar till sovrummet såväl som till soffan. Att välja kudde bör definitivt göras med omsorg och IKEA hjälper oss med ett härligt nytt och fräscht utbud för höstens mörker.

Kollektionen följer ett tydligt tema med jordiga, avkopplade färger med inslag av skogen. Mycket av de nya inredningsdetaljerna har neutrala färger såsom beige, brunt och olika nyanser av vitt. Bland de nya möblerna går mycket i mörkare men mjuka blåa nyanser.

Som sagt blev vi mycket inspirerade av kollektionen och funderar på att klicka hem nya mattor, handdukar och gardiner. Och vem vet, det kanske blir ett nytt vitrinskåp eller en bäddsoffa till gästrummet!
Vill du också titta närmare och inspireras av IKEAS höstkollektion så hänvisar vi dig till deras hemsida.

OBS! Bilden har vi lånat av IKEA.