Hur är din inredningsstil?

Akustikpaneler

Om någon frågade dig hur inredningsstilen är i ditt hem, kan du svara på det?

Att hitta sin egen stil för sitt hem kan vara en fantastisk känsla. Det kan verkligen förändra hur du känner för ditt hem och få dig att bli kär i det, om och om igen. Det gör också ditt hem väldigt unikt för dig, och en plats du kan vara stolt över som speglar vem du är. Vi berättar mer om hur du kan tänka vid inredning av ditt hem.

Utgå från dig själv

Oavsett om du väljer att ha akustik paneler, traditionella tapeter eller älskar att måla dina väggar så handlar det om att du ska utgå från dig själv. Var och en av oss är lika unika som våra fingeravtryck, och även om vi köpte exakt samma saker till vårt hem från en butik, skulle sättet vi skulle placera dem i våra hem skapa ett helt annat utseende. Det handlar om hur du klär ditt hem som skapar din egen unika stil. 

Vårt hem är en blandning av stilar.

Vi använder klassiska stilar, vintage och industri, allt förpackat i en neutral färgskala eller mycket färg. Ibland blandar vi allt och ibland tänker vi till före. Att finna sin stil handlar om medvetna val. Om vi använder någon färg, så tenderar det att vara djärvare juvelliknande färger som är djupa och rika.

Vissa älskar att använda föremål som ser äldre ut och att de blandas med nyare delar, och experimenterar alltid med vad som går bra och vad som inte gör det, vissa tycker inte alls om det. Utgå ofta från rummen. Det är rummen som avgör stil och de kan inredas väldigt olika. Blanda mer än gärna, så att inte varje rum blir den andre lik.

Så här gör du

Allt börjar med ditt hem. Gå runt ditt hus och fota. När du ser ditt hem på en bild kan du se saker mycket tydligare. Börja helt enkelt att anteckna vilka föremål du älskar mest, vad som fungerar och vad du inte är lika nöjd med. Lista sedan de viktigaste delarna av din stil. Du hittar mönster i din stil som du kan använda. Ditt hem måste nu börja spegla din inredningsstil. Det här kan ta år att slutföra. Rensa bort de saker som inte alls bidrar till din stil. Framöver, köp bara det som matchar din inredningsstil.

Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen